Kubus Dongen snelst groeiende
Kubus-vestiging van Nederland

Kubus Dongen is tijdens de ledenvergadering van de Kubus franchise Coöperatie uitgeroepen tot de snelst groeiende vestiging van 2009-2010. Tijdens een druk bezochte ledenvergadering werd Jack van de Nieuwenhuizen door de voorzitter van de Kubus Coöperatie, beloond met een fraaie trofee en het Kubus klantencertificaat.

Kubus is een coöperatie waarin administratiekantoren, accountants en belastingadviseurs met elkaar samenwerken in is in 2003 opgericht. Nu zeven jaar later telt de coöperatie meer dan 80 vestigingen / leden in Nederland en daarvan werk Kubus Dongen de snelst groeiende vestiging van het afgelopen jaar. Een opmerkelijke prestatie, aangezien Jack van den Nieuwenhuizen pas in februari als Kubus D-franchiser van start is gegaan.

Ruim vier jaar geleden begon Jack op parttime basis het administratiekantoor ‘Jabren Administraties’. Begin dit jaar nam hij in deze economische woelige tijden toch de stap om full-time ondernemer te worden. Door de overstap naar Kubus hoopte Jack de aanvulling te vinden die hij zocht voor zijn kantoor. De kracht van Kubus: openheid en transparantie voor haar klanten, was precies wat Jack zocht en dat heeft als een katapult gewerkt.
Door de gerichte marketingstrategie die Kubus hanteert bereikte Jack ondernemers die hij zelf nooit had kunnen bereiken. Hij werd in staat gesteld om zijn (en de Kubus) manier van werken bij die ondernemers te kunnen presenteren.
Jack hanteert als lijfspreuk:’schoenmaker blijf bij je leest.’ Met andere woorden, de klant moet doen waar hij goed in is, namelijk ondernemer. De boekhouding wordt vaak gezien als ballast, waar veelal geen interesse, laat staan tijd, voor is. Jack geeft de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient en denkt mee met zijn klanten. De technische en digitale ontwikkelingen van de laatste jaren maken het mogelijk om dit vanuit een kantoorruimte aan huis te doen, hiervoor is niet persé een duur kantoorpand nodig.

Kubus wil het ondernemer (weer) leuk maken!
Kubus Dongen heeft deze spreuk om kunnen zetten in daden, waardoor ondernemers uit Dongen en omstreken dit in de praktijk kunnen ervaren. Jack probeer proactief te adviseren en met de ondernemer mee te denken. ‘Kubus. Vierkant achter uw zaak.’ geeft volgens Jack van den Nieuwenhuizen van Kubus Dongen precies aan waar het binnen Kubus om draait.
‘Het Kubus dienstenpakket leveren we tegen een vastte pakketprijs (incl korte telefoontjes) per jaar en bestaat uit: Accountancy, Belastingen, (Loon) Administratie, Online boekhouden en Ondernemersadvies. De ondernemer bepaalt zelf van welke diensten hij/zij gebruikt maakt’, aldus Jack.
‘De laagdrempeligheid, vaste pakketprijs en openheid van Kubus is wat de Dongense ondernemers aanspreekt en wat mede zorgt voor de mooie start die Kubus Dongen heeft gemaakt’, dat is de overtuiging van Jack van den Nieuwenhuizen. Het grote voordeel van Kubus is dat ik door de omvang en diversiteit van de Kubus organisatie veel specialistische kennis direct beschikbaar heb, waardoor ik mijn klanten op vrijwel ieder terrein kan helpen en dit tegen betaalbare prijzen. Op deze manier heeft de klant de voordelen en specialisaties van een grote organisatie maar voor de prijs van een administratiekantoor. Daarom probeer Jack van den Nieuwenhuizen van Kubus Dongen het ondernemer leuk te maken.

Kubus Dongen
Tramstraat 53
5104 GH Dongen
0162 – 220 220
dongen@kubus.nl

Meer informatie vindt u op www.kubus.nl

Bron: Weekblad Dongen – Donderdag 25 november 2010

Nieuws

Ga naar de bovenkant