Kubus Dongen
officieel geopend

Afgelopen zaterdag 15 oktober werd de officiële opening van het administratiekantoor Kubus aan de Tramstraat gevierd met het brengen van een toost op deze mijlpaal. Jack van den Nieuwenhuizen en zijn team zijn sinds 1 juni actief op deze locatie en daarmee bevestigt hij de kracht van Kubus: Openheid en transparantie.

Kubus is een cooperatie waarin 87 administratiekantoren, accountants en belastingadviseurs met elkaar samenwerken en is in 2003 opgericht. De kracht van Kubus: Openheid en transparantie voor haar klanten. Dit wordt bevestigd door Jack van den Nieuwenhuizen, in zijn nieuwe Kubusvestiging aan de Tramstraat in Dongen.

De Kubus ondernemer kan met de steun van de andere vestigingen volledig aan alle wensen van de klanten voldoen. Jack hanteert als lijfspreuk: “Schoenmaker blijf bij je leest.” Met andere woorden, de klant moet doen waar hij goed in is, namelijk onderneming. De boekhouding zien ze vaak als ballast waar ze veelal geen interesse, laat staan tijd, voor hebben. Jack geeft de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf de persoonlijke aandacht die de ondernemer verdient en denkt mee met zijn klanten.

‘We willen voor de ondernemer het ondernemer (weer) leuk maken!
We zorgen ervoor dat de ondernemers zich niet hoeven te storen aan: onduidelijke rekeningen voor een (advies)telefoontje tussendoor; of achteraf advies waar de ondernemer niet op zit te wachten. Het Kubus dienstenpakket leveren we tegen een vastte pakketprijs (incl. korte telefoontje) per jaar. En bestaat uit: Accountancy, Belastingen, (Loon) Administratie, Online boekhouden en Ondernemersadvies. De ondernemer bepaalt zelf van welke diensten hij gebruik maakt.

Jack adviseert proactief en denkt met de ondernemer mee. Daardoor kunnen we snel schakelen en beslissen. Jack wil graag zijn ervaring en kennis delen en de ondernemer van dienst zijn.
We werken efficiënt en zorgen voor een lage overhead: geen dikke auto’s, geen dikke tapijten. ‘Kubus. Vierkant achter uw zaak.’ geeft volgens Jack van den Nieuwenhuizen van Kubus Dongen precies aan waar het binnen Kubus om draait.
‘Dit wordt niet alleen waargemaakt voor klanten, maar ook binnen de coöperatie. Hier doen de klanten van Kubus hun voordeel mee. De laagdrempeligheid, vaste pakketprijs en openheid van Kubus, zal zeker de Dongense ondernemers aanspreken is de overtuiging van Jack van den Nieuwenhuizen.
‘Het grote voordeel van Kubus is dat ik door de omvang en diversiteit van de Kubus organisatie veel specialistische kennis direct beschikbaar heb, waardoor ik mijn klanten op vrijwel ieder terrein kan helpen en dit tegen betaalbare prijzen. Daarnaast neemt in geval van ziekte en vakantie een collega de werkzaamheden c.q. advisering over, waardoor de klant altijd geholpen wordt. Op deze manier heeft de klant de voordelen en specialisaties van een grote organisatie, maar voor de prijs die past bij een administratiekantoor. “Administratie en belasting betalen” is niet de leukste hobby van de ondernemer. Daarom probeer Jack van den Nieuwenhuizen van Kubus Dongen het ondernemer leuk te maken.

Kubus Dongen
Om voor iedereen zichtbaar te zijn heeft Kubus Dongen zich gevestigd op een prima, centraal gelegen locatie.
Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op Tramstraat 53 in Dongen. Natuurlijk is het bedrijf ook telefonisch bereikbaar:
0162 – 220 220
06 454 881 41
dongen@kubus.nl

Meer informatie over de Kubus Coöperatie vindt u op www.kubus.nl.

Bron: Weekblad Dongen – Donderdag 20 oktober 2011

Nieuws

Ga naar de bovenkant