Kubus Dongen
behaalt kwaliteitscertificaat

Kubus Dongen heeft tijdens de ledenvergadering van de kubus Coöperatie het kwaliteitscertificaat overhandigd gekregen. Een knappe prestatie van dit administratiekantoor aan de Tramstraat 53 in Dongen.

Op donderdag 21 juni jl. heeft deze kwaliteitscontrole plaats gevonden. Bij de kwaliteitscontrole wordt gekeken of Kubus Dongen werkt en handelt volgens de strenge kwaliteitseisen die Kubus Coöperatie aan haar leden stelt. Strenge eigen o.a. op het gebied van verslaglegging, dossiervorming en wettelijke verplichtingen. Dat deze interne kwaliteitstoets aan de strengste eisen onderhevig is, blijkt wel uit het feit dat niet alle kantoren deze controle in één keer goed doorstaan. Soms is een extra toets nodig. Kubus Dongen wist dit echter in één keer goed te doorstaan. Een prestatie waar Jack van den Nieuwenhuizen, eigenaar van Kubus Dongen, dan ook trots op is.

Hiermee geeft Kubus Dongen wederom aan dat ze stevig aan de weg timmert. In 2010 was Kubus Dongen de “snelst groeiende” Kubus vestiging van Nederland en media 2011 volgde de verhuizing naar het kantoorpand aan de Tramstraat 53. Dit kwaliteitscertificaat is een mooie aanvulling in deze succesvolle reeks. Voor Jack een bevestiging voor zijn werkwijze waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Kubus Dongen is één van de ruim 90 samenwerkende vestigingen van administratiekantoren, accountants en belastingadviseurs binnen de Kubus Coöperatie. Het grote voordeel van Kubus is dat ik, door de omvang en diversiteit van de Kubus organisatie, veel specialistische kennis direct tot mijn beschikking heb, waardoor ik mijn klanten op vrijwel ieder terrein kan helpen en dat tegen betaalbare prijzen. Op deze manier heeft de klant de voordelen en specialisaties van een grote organisatie, maar voor de prijs die past bij een administratiekantoor. “Administratie en belasting betalen” is niet de leukste hobby van de ondernemer. Daarom probeert Jack van den Nieuwenhuizen van Kubus Dongen het ondernemen leuk te maken en als het aan Jack ligt wil hij daar zoveel mogelijk ondernemers van laten mee profiteren.

Jack hanteert als lijfspreuk: “Schoenmaker blijf bij je leest.” Met andere woorden, de klant moet doen waar hij goed in is, namelijk zijn onderneming runnen. De boekhouding zien ze vaak als ballast waar ze veelal geen interesse, laat staan tijd, voor hebben. Jack geeft de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf de persoonlijke aandacht die ondernemer verdient en denkt mee met zijn klanten. Waarbij ze dankzij dit kwaliteitscertificaat ook nog de zekerheid hebben van een goede kwaliteit en dat allemaal tegen een concurrerende prijs.

Meer informatie over de Kubus Coöperatie vind je op www.kubus.nl.

Bron: Weekblad Dongen – Donderdag 15 november 2012

Nieuws

Ga naar de bovenkant