Boekhouden

Kubus Dongen, uw zekerheid op een waterdichte boekhouding!

De boekhouding zijn de resulterende cijfers uit uw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Kubus Dongen staat garant voor een waterdichte boekhouding.

Voor wie doen wij de boekhouding?

Kubus Dongen doet de boekhouding voor iedere ondernemer in de regio van Dongen, Rijen en Tilburg (Reeshof). Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauterde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Hoe doen wij uw boekhouding?

Bij Kubus Dongen houden we van efficiëntie en gemak. De boekhoudingen worden dan ook bijgehouden in onze cloudbased boekhoudsoftware, Muis. Alle verkoopdocumenten, inkoopdocumenten, bankregels en overige financiële gegevens worden hierin door onze medewerkers verwerkt. Aan het eind van het fiscale jaar worden de resulterende jaarrekeningen of jaarrapporten met behulp van externe software samengesteld en volgt desgewenst het eindejaarsgesprek.

afbeelding verzekeringen voor ondernemers

Het belang van het bijhouden van de boekhouding

Een goed bijgehouden boekhouding geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. De boekhouding vormt het stuur voor de ondernemer. De boekhouding geeft oa inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en tarieven in boekhouding?

Neem gerust contact met ons voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.