SPIRELLO

Spirello

Spirello BV is de producent van de gelijknamige aardappelsnack ‘Spirello’. Wij noemen het ook wel gekscherend ‘de aardappelwokkel op een stokkie’! Wellicht ken je ons product uit een van de vele pretparken. Wij leveren inmiddels door heel Europa!

Sinds enkele jaren werken wij samen met Kubus Dongen. De reden voor ons om destijds over te stappen naar Jack en zijn team is dat we opzoek waren naar een laagdrempelig, no-nonsense kantoor. Een kantoor dat je kunt bellen, waar direct opgenomen wordt en waar je vraag beantwoord wordt. Simpel als dat. Maar ook een kantoor waar je gewoon nog binnen kunt lopen, zonder afspraak. En dat is precies wat Kubus Dongen is: lokaal en vertrouwd! Of zoals wij dat zouden zeggen: Een verdraaid goed team!

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.