SDB Vloeren

SDB Vloeren Logo

In 2011 gestart met mijn eigen onderneming, SDB Vloeren. Een spannende uitdaging. Maar al snel kwam ik (Stijn de Bie) in contact met Jack van Kubus Dongen. Hij heeft me al die jaren goed op weg geholpen om me alle kneepjes te leren die erbij komen kijken.

Nu 10 jaar verder hebben we een aantal man in vaste dienst en sinds dit jaar een eigen pand met showroom en magazijn. We vinden het leuk om alle leuke reacties van onze klanten te krijgen als we weer een mooie vloer hebben opgeleverd. We hopen dit nog vele jaren te mogen doen. Uiteraard met een fijne samenwerking van Jack en zijn collega’s

Stijn De Bie

SDB vloeren
De Slof 10
5107 RK Dongen
Tel: 06-17158380

www.sdbvloeren.nl

SDB Vloeren Sfeerfoto

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.