Administratiekantoor Kubus Dongen en Waalwijk staan vierkant achter uw zaak.

Jack van den Nieuwenhuizen

Ik ben Jack van den Nieuwenhuizen, geboren op 16 december 1963 te Dongen. Samen met mijn vrouw Brenda sinds februari 2010 eigenaar van Kubus Dongen. Mijn huwelijk met Brenda was in september 1991 en onze zoon Jordy is geboren in 1996. Na diverse verschillende banen in de bouw moest ik eind jaren tachtig wegens gezondheidsredenen op zoek naar iets anders. Omdat ik altijd al affiniteit met cijfers heb gehad werd dat Praktijk diploma boekhouden. Hiermee ben ik destijds terecht gekomen op diverse financiële functies. Mijn diploma’s zijn in de loop der jaren aangevuld met MBA en SPD1. Na zo’n 20 jaar ervaring opgedaan te hebben heb ik de keuze voor eigen ondernemerschap en Kubus gemaakt. Achteraf een goede keuze.
Mijn hobby’s zijn wandelen, badminton, vissen en klussen in- en rond het huis.

Contact opnemen
Jack van den Nieuwenhuizen

Paul Huijgens

Mijn naam is Paul Huijgens, ben geboren in 1986 te Oosterhout. Ik ben getrouwd met Danielle en wij wonen samen met onze dochter Novi waar wij in 2018 de trotse ouders van zijn geworden in Waalwijk. Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam als administrateur bij Kubus Dongen. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met m’n gezin (meestal spontaan, wij zijn niet van het plannen). Verder ben ik een fanatiek voetballiefhebber en ben ik een echte bourgondiër. Samen met Jack zijn we onlangs een traject gestart om te kijken of ik in de toekomst Kubus Dongen over kan nemen.

Angelique Aarden

Mijn naam is Angelique Aarden en ik ben geboren in 1970. Ik ben moeder van 2 dochters, Guusje geboren in 1999 en Sanne geboren in 2000. Sinds ik in 1991 mijn opleiding heb voltooid ben ik bij diverse bedrijven werkzaam geweest. In deze jaren heb ik op diverse afdelingen van de administratie gewerkt en heb zo ruime werkervaring opgedaan.
Sinds december 2017 ben ik het team bij Kubus Dongen komen versterken. Mijn voornaamste taken zijn o.a. het verwerken van alle facturen, de aangiftes en het contact met de klanten hierover. In mijn vrije tijd lees ik veel en ga graag wandelen.

Brenda

Brenda van den Nieuwenhuizen

Mijn naam is Brenda van den Nieuwenhuizen en mede eigenaar van Kubus Dongen Getrouwd met Jack en we hebben een zoon Jordy. Ik ben geboren in 1965 te Tilburg. Bij Kubus Dongen doe ik vooral ondersteunde dingen binnen en buiten het kantoor waar de rest niet aan toe komt.
Momenteel ben ik ook werkzaam bij verzorgingstehuis de Volckaert in Dongen als medewerkster huishoudelijk dienst. Dit doe ik op een afdeling met mensen die een verder gevorderde fase van dementie hebben. Hartsikke leuk om te doen en het geeft mij heel veel voldoening om op deze manier een steentje bij te dragen aan het welzijn van deze mensen, Hobby’s : handwerken zoals painting met steentjes en armbandjes haken.

Patrick Scheers

Mijn naam is Patrick Scheers. Sinds september 2000 ben ik werkzaam als belastingadviseur en in 2006 begonnen als zelfstandig Fiscaal jurist. In dat jaar heb ik me ook aangesloten bij Kubus. Ik houd me bezig met de fiscale begeleiding van bedrijfsoverdrachten en herstructureringen (bijvoorbeeld van de eenmanszaak naar de BV of het opstellen van  VOF-overeenkomsten). Daarnaast maak ik ook regelmatig financiële planningen voor klanten. Dergelijke planningen geven financieel inzicht, zodat eenvoudig de financiële gevolgen bij verschillende keuzes helder worden. Tot slot houd ik me ook bezig met estate planning. Dat houdt in vermogen fiscaal overdragen naar de kinderen.
Geld heeft mij altijd geboeid, maar hij is ook geïnteresseerd in Oosterse krijgskunsten. Hij beoefent taekwondo, jiu-jitsu, taiji quan en ninjutsu.

Patrick Scheers

Ons kantoor in een paar minuten

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze diensten

Meer

Voor wie

Meer

Nieuws

Meer

Kubus. Vierkant achter uw zaak.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.