Ons CAAT!

Logo Ons Caat

Welkom bij Ons CAAT! B.V.

Onze horecagelegenheden op diverse vakantieparken in Hoeven en Renesse zijn echte seizoensgebonden organisaties. In de wintermaanden richten we ons voornamelijk op evenementen en in de zomermaanden is het knallen in onze restaurants, snackbars, pizzeria, terrassen, bakkerij en bistro’s.

De vakantiegast, kampeerder en vaste vakantiegast is van harte welkom voor een rijkelijk gevulde borrelplank op ons zonnige terras, afhaalmaaltijden of een lunch/diner in het restaurant. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten met passie. Wij werken met de beste ingrediënten en zoveel mogelijk biologisch. Tevens vinden wij het belangrijk dat mensen weten dat ze met speciale dieetwensen en/of bereidingswijze bij ons aan het juiste adres zijn voor heerlijke en met aandacht bereide gerechten.

Om juist de dingen te doen die wij het allerleukste vinden moet je soms andere aspecten van je bedrijf uitbesteden aan degene die daar verstand van hebben. Zo werken wij fijn samen met Kubus Dongen die de kassa koppelingen beheerd en de lonen van alle 50 medewerkers verzorgd.

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.