Lozon Zonweringen

lozon logo

Lozon Zonweringen is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in binnen- en buiten zonwering. Met 50 jaar ervaring hebben we nu al een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Wij gaan voor een kwaliteits product en we vinden de service heel belangrijk.

Vanaf het begin dat Kubus Dongen is begonnen op een zolderkamer zijn wij al een heel tevreden klant.

Bekijk ook eens de website van Lozon Zonweringen voor meer informatie over hun producten, diensten en merken.

lozon pand

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.