Freek Meeuwissen Transport

Freek Meeuwissen Transport logo
Freek

Ik ben Freek Meeuwissen.

In 2017 ben ik voor mezelf beginnen te werken met een eigen vrachtwagen. Na 14 jaar in dienst te zijn geweest bij 3 bedrijven in de regio was het tijd om die stap toch eens te wagen. Alle benodigde papieren waren toch al zo’n 13 jaar in bezit. Zo ben ik mezelf gaan verdiepen in alles en heb ik informatie gevraagd en gekregen bij een goede kennis. Vervolgens heb ik opdrachtgevers gezocht. Je gaat niet zomaar een vrachtwagen kopen en dan kijken wat je er mee doet lijkt mij.

Zo ben ik terecht gekomen bij Transportbedrijf H. Van Strien in Oosteind. Ze gaven mij gelijk het vertrouwen en dat steuntje dat ik nodig had. Vervolgens heb ik de vrachtwagen aangeschaft en de benodigde vergunning aangevraagd. En zo kon het starten. Zo rij ik sinds ik begonnen ben voor een aantal opdrachtgevers waaronder H. Van Strien.

Om even terug te komen op die goede kennis van mij. Ik had hem van alles gevraagd over onder andere verzekeringen en dingen die ik moest regelen. 1 Van die dingen was een boekhouder. Via hem ben ik bij Kubus terecht gekomen. Ik had Jack gebeld om daar eens langs te komen om het een en ander door te spreken en na te vragen. Het klikte meteen goed met hem en al snel was alles door zijn uitleg duidelijk voor mij.

Toen ik eenmaal bezig was en alles begon te draaien merkte ik al heel snel hoe prettig het werken is met deze mensen. Goed advies. Snelle antwoorden op vragen en altijd tijd voor een klein gesprekje of alles goed gaat.

Ook het werken in Muis Online is prettig voor bijvoorbeeld de uitgaande facturen. Ook heb je 1 oogopslag de cijfers van alle periodes van het jaar en het voorgaande jaar. Zo kun je goed inschatten hoe het lopende jaar je tot dusver vergaat.

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.