DHT Transport Dongen

DHT Dongen Logo

Hey ik ben Dennis Horvers eigenaar van Dennis Horvers Transport ofwel lekker kort DHT.

Ik rij met mijn truck door de Benelux met volume transport, voor een paar grote opdrachtgevers en heb links en rechts wat leuke klusjes voor wat andere opdrachtgevers. Zo houdt ik mijn contacten lekker breed. Ik heb ook een Ford Transit waar ik wat klein Transport mee kan doen tot 2 europallets.

Ik ben met Kubus in contact gekomen toen ik voor mijzelf wilde beginnen. Ik wilde vooral niet heel veel tijd steken in de papieren rompslomp rond de onderneming. Via via ben ik bij Kubus uitgekomen en daar een fijn en duidelijk gesprek gehad met Jack. In dat gesprek heeft Jack mij toen alles helder uitgelegd over hoe en wat en welke online mogelijkheden ze bieden.

Lekker makkelijk en snel.

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.