Creations Events & Organisation

Logo Creations

Welkom in de wereld van Creations Events & Organisation.

Wij zijn een full-service evenementenorganisatie die alle aspecten voor een geslaagd evenementen onder 1 dak heeft en dus voor jou als opdrachtgever alle zorgen uit handen neemt. Wel zo makkelijk om één contactpersoon te hebben tijdens jullie evenement.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Rijen verzorgen wij bruiloften, zakelijke evenementen, tuinfeesten, (walking)-diners, bbq’s en publieks evenementen. Ook beschikken wij over diverse evenementenlocaties in Geertruidenberg vanaf 20 t/m 1500 gasten.

Om juist de dingen te doen die wij het allerleukste vinden moet je soms andere aspecten van je bedrijf uitbesteden aan degene die daar verstand van hebben. Zo werken wij fijn samen met Kubus Dongen die het stukje administratie voor ons uit handen neemt! Iedereen z’n eigen kwaliteiten, zo kunnen wij goed van elk evenementen een top feest maken en zorgt Kubus voor de backoffice van Creations.

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.