CI-IT

CI-IT Logo

even voorstellen.. CI-IT BV

In 2017 heeft het team van Kubus Dongen ons geadviseerd bij het oprichten van CI-IT (see-it) B.V. CI-IT richt zich op de ontwikkeling van software met betrekking tot het vinden en collecteren van online informatie. Ons nieuwste product is OsiScraper, een geavanceerd webscraping programma waarmee heel gemakkelijk en gericht informatie van webpagina’s geëxtraheerd kan worden in een spreadsheet- (CSV/XLSX) of database-bestand (SQL). Hierbij kan gedacht worden aan teksten, URL’s, afbeeldingen en video’s.

Kubus Dongen neemt ons op administratief vlak veel werk uit handen. De dienstverlening is uitstekend, altijd worden de zaken op tijd geregeld en dit wordt altijd met grote zorgvuldigheid gedaan. We durven onze administratie met een gerust hart over te laten aan Jack en zijn team. Wat we met name erg waarderen is dat iedereen uit het team altijd de tijd voor je neemt als je even iets wilt overleggen, of graag advies wil. Dit kan over van alles zijn.. van arbeidscontracten tot investeringen.

Als klant word je altijd serieus genomen en er wordt écht met je meegedacht. De lijntjes zijn kort en dit werkt erg prettig. Wij zijn erg tevreden en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de uitstekende dienstverlening van Kubus Dongen.

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.