C de Klerk Mode

C de Klerk Mode Logo

Een aantal jaren geleden hebben wij ons aangesloten bij Kubus dongen, na een gesprek met Jack hadden we gelijk zo iets van, hier kunnen we wat mee.  Een open en eerlijk gesprek over onze moeilijke situatie in die tijd, Jack kwam gelijk met een aantal goede en uitvoerbare adviezen en belasting tips die ons weer op de goede weg konden helpen.

Het vertrouwen in zijn kantoor met de mensen die er werken is alleen maar gegroeid, wij zijn als kleine zelfstandige damesmode winkel gebaat bij korte lijnen en snelle antwoorden op vragen, snel schakelen is van belang, daar kunnen we gelukkig bij Kubus van op aan.

Jammer van de Corona ellende maar het gaat gelukkig goed met onze winkel mede dankzij de adviezen van Jack en zijn team, natuurlijk moet je het altijd zelf doen, maar advies en hulp is daarbij onontbeerlijk. Zeker op het gebied van belastingen en boekhoudkundige onhandigheid zullen we maar zeggen.

Mvgr Corrie en Ewoud de Klerk

C de Klerk Mode

Winkel De Klerk Mode

Ook benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Kubus Dongen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.